C.E.O.

Cope-Invent

Your window and door solution 

Cope-Invent staat voor kwalitatief en hoogstaand buitenschrijnwerk. Door de snelle evolutie in de producten en de steeds veranderende voorschriften zorgen we dat we door onze voortdurende innovatie steeds het beste op de markt kunnen aanbieden. Deze veranderingen gaan zowel over de productieprocessen als over de materialenkeuze en uiteraard het gamma.

Samen met onze industriële partners staan we borg voor hoogwaardige eindproducten die wij commercialiseren, vakkundig plaatsen en totaal afwerken. Daardoor bekleden we een unieke positie: vanaf uw plan tot en met de oplevering is onze aanpak totaal, doordacht en volledig aan uw verwachtingen beantwoordend.

 

 

Door onze jarenlange ervaring in de sector en een stevig uitgebouwd netwerk staan we garant voor deskundig advies, professionele opvolging en correcte prijzen. Cope-Invent staat voor passie, gedrevenheid en kwaliteit. Kortom, Cope-Invent is 'your window and door solution'!
Peter Cottyn
CEO Cope-Invent

 

01

Pvc

Cope-invent werkt voor de PVC-ramen en deuren enkel met hoogwaardige Schüco-profielen. De profielen zijn verkrijgbaar in een 5, 6, 7-kamer reeks met diverse uitstralingen. Deze beantwoorden perfect aan de eisen van de moderne architectuur en de hedendaagse bouwvoorschriften.

02

Alu

Cope-invent maakt zijn alu ramen en deuren met hoogwaardige Alu-K-profielen. De verschillende Aluminium-reeksen zijn inzetbaar voor diverse nieuwbouw en renovatie projecten en beantwoorden perfect aan de eisen van de moderne architectuur en de hedendaagse bouwvoorschriften.

03

Hout

Ook voor wie kiest voor hout levert Cope-invent hoogwaardige afgewerkte producten. We passen de modernste technieken toe en verwerken hoogwaardige producten die zowel voor nieuwbouw als renovatie de beste resultaten oplevert.

04

Beglazing

De hedendaagse energienormen eisen steeds hogere kwaliteitsnormen van het glas. Comfort, veiligheid, economische en ecologische aspecten komen steeds hoger op het verlanglijstje van de klant te staan. Cope-Invent zorgt samen met zijn toeleveranciers voor de gepaste combinatie.

05

Poorten

Cope-invent levert hoogwaardige poorten met een prima prijs-kwaliteitsverhouding, een korte leveringstermijn, de strengste veiligheidsnormen en een 24/24 service 7/7. Alle panelen hebben een dikte van 42mm waarbij de isolatie bestaat uit polyurethaanschuim.

06

Vouwdeuren

Alu-vouwdeuren De toepassing van het vouwwandsysteem situeert zich voornamelijk in de horeca-, winkel en de privésector waar een volledige wand kan opengeschoven worden. De vouwwand laat ook toe het ganse jaar van een zwembad of terras te genieten.

07

Sponsoring

Cope-Invent draag zijn steentje bij aan een warmere samenleving. We steunen enkele sport activiteiten, waaronder Rally-Time, enkele lokale goede doelen en Gullegem-Koerse de grootste kermiskoers ter wereld. Een hoogmis voor de wielersport West Vlaanderen.