Peilers

01. Kwaliteit met zin voor perfectie

Traditionele woningbouw of hoogtechnische bedrijfspanden: Cope-Invent gaat geen enkele uitdaging uit de weg.

Driedimensionale inmeting en uitwerking van uw plannen in Autocad staan garant voor een perfecte productie.

De permanente zorg voor perfectie en kwaliteit zijn ons handelsmerk. De uitermate grote klantentevredenheid getuigt van deze professionele aanpak.

02. Innovatie en extreme klantgerichtheid

Wat wereldwijd binnen ons marktsegment gebeurt wordt in functie van onze klanten accuraat gevolgd.

Elke verbetering wordt zo spoedig mogelijk geïntegreerd en dat maakt dat onze producten ruim voorsprong behouden en kwalitatief hoogstaand blijven.

03. Respect voor mens en milieu

Zowel bij de keuze van de grondstoffen als bij de productieprocessen zorgen we samen met onze industriële partners voor betrouwbaarheid, duurzaamheid en respect voor het milieu.

Daarbij staan mensen steeds centraal, of ze nu klant, leverancier of medewerker bij ons zijn.

04. Communicatie en openheid

We investeren in optimale relaties en directe communicatie met de klant. Aangepaste software (al of niet bij de professionals zelf geïnstalleerd) ondersteunt deze directe communicatie.

Dit geeft ons de kracht om elke klant optimaal en persoonlijk te begeleiden. De klant kan vrijblijvend rekenen op de juiste productinfo met alle nodige technische uitleg.

05. Aandacht voor de brede gemeenschap

Vandaag aan 'business' doen kan niet zonder ook een ruim engagement in de samenleving op te nemen.

Culturele en sportieve sponsoring is daarom voor Cope-Invent een bewust opgenomen verantwoordelijkheid.

 

01

Pvc

Cope-invent werkt voor de PVC-ramen en deuren enkel met hoogwaardige Schüco-profielen. De profielen zijn verkrijgbaar in een 5, 6, 7-kamer reeks met diverse uitstralingen. Deze beantwoorden perfect aan de eisen van de moderne architectuur en de hedendaagse bouwvoorschriften.

02

Alu

Cope-invent maakt zijn alu ramen en deuren met hoogwaardige Alu-K-profielen. De verschillende Aluminium-reeksen zijn inzetbaar voor diverse nieuwbouw en renovatie projecten en beantwoorden perfect aan de eisen van de moderne architectuur en de hedendaagse bouwvoorschriften.

03

Hout

Ook voor wie kiest voor hout levert Cope-invent hoogwaardige afgewerkte producten. We passen de modernste technieken toe en verwerken hoogwaardige producten die zowel voor nieuwbouw als renovatie de beste resultaten oplevert.

04

Beglazing

De hedendaagse energienormen eisen steeds hogere kwaliteitsnormen van het glas. Comfort, veiligheid, economische en ecologische aspecten komen steeds hoger op het verlanglijstje van de klant te staan. Cope-Invent zorgt samen met zijn toeleveranciers voor de gepaste combinatie.

05

Poorten

Cope-invent levert hoogwaardige poorten met een prima prijs-kwaliteitsverhouding, een korte leveringstermijn, de strengste veiligheidsnormen en een 24/24 service 7/7. Alle panelen hebben een dikte van 42mm waarbij de isolatie bestaat uit polyurethaanschuim.

06

Vouwdeuren

Alu-vouwdeuren De toepassing van het vouwwandsysteem situeert zich voornamelijk in de horeca-, winkel en de privésector waar een volledige wand kan opengeschoven worden. De vouwwand laat ook toe het ganse jaar van een zwembad of terras te genieten.

07

Sponsoring

Cope-Invent draag zijn steentje bij aan een warmere samenleving. We steunen enkele sport activiteiten, waaronder Rally-Time, enkele lokale goede doelen en Gullegem-Koerse de grootste kermiskoers ter wereld. Een hoogmis voor de wielersport West Vlaanderen.